FIDIC pogodba po členih

FIDIC pogodba po členih

Ste kdaj doživeli izzive in težave pri izvajanju gradbenih projektov zaradi nejasnosti v FIDIC pogodbah? Ne dovolite, da vas navidezna zahtevnost in morebitne nejasnosti ovirajo pri vašem delu!

Za vas smo pripravili najnaprednejše in najobsežnejše izobraževanje o FIDIC pogodbah, s katerim boste pridobili strokovno znanje v le 31 dneh in tako postali izkušeni strokovnjak za FIDIC pogodbe.

V ekipi Odvetniške družba Potočnik in Prebil smo podrobno raziskali vsak člen in podčlen FIDIC pogodbe in jih sistematično pojasnili v našem izobraževanju. Vanj smo poleg tega vključili številne praktične primere in primerjavo med FIDIC ureditvijo ter slovenskim gradbenim pravom.

Zavedamo se, da čas velikokrat predstavlja omejitev za udeležbo na seminarjih in izobraževanjih. Zato smo naš spletni program FIDIC pogodba po členih razdelili na 31 zaključenih delov, da boste postopno in enostavno obvladali vse ključne vidike FIDIC pogodb. Vsak dan boste obdelali en del izobraževanja, za katerega boste potrebovali le 15-30 minut dnevno, kar pomeni, da vaše redno delo ob tem izobraževanju ne bo trpelo.

Program vam bo zagotovil temeljno znanje in prakse, ki jih potrebujete za uspešno upravljanje FIDIC pogodb. Prijavite se in postanite mojster FIDIC pogodb v zgolj 31 dneh. Ne zamudite te edinstvene priložnosti za strokovni razvoj in uspeh v svetu FIDIC pogodb!

Trenutni status
Niste vpisani
Cena
1450 EUR

Predavatelj

mag. Maja Koršič Potočnik, Maja Prebil

Kategorija

Fidic izobraževanja

Trajanje

Cena posameznega seminarja

1450 EUR

Izobražujte se z nama