V 14 dneh do znanja s področja javnega naročanja

V 14 dneh do znanja s področja javnega naročanja

Ali si predstavljate, da bi na dan namenili izobraževanju 15 minut in bi v 14. dneh pridobili znanje s področja javnega naročanja, ki bi vam omogočalo razumeti pravo javnih naročil? Izobraževalni program “V 14 dneh do znanja s področja javnega naročanja” je sodoben in inovativen program, namenjen vsem, ki se srečujete z javnimi naročili ali pa bi radi izvedeli več o tem področju.

S programom se lahko naučite pravil razumevanja in izvajanja javnih naročil, ki vam bodo pomagala pri uspešnem delovanju vašega podjetja ali organizacije. Poleg tega vas bosta izkušeni strokovnjakinji Maja Prebil in mag. Maja Koršič Potočnik v 14 video posnetkih opremili s konkretnimi napotki in opozorili, ki vam bodo pomagali pri pravilnem razumevanju javnih naročil.

Kaj program vključuje?

Izobraževalni program V 14 dneh do znanja s področja javnega naročanja obsega 14 video posnetkov, kjer izkušeni strokovnjakinji Maja Prebil in mag. Maja Koršič Potočnik pojasnita pravila javnega naročanja in podata konkretne napotke in opozorila, ki so bistvena za pravilno razumevanje javnih naročil.

V okviru programa boste 14 dni zapored vsak dan v svoj e-poštni nabiralnik prejeli po en video posnetek, s katerim bova predstavili posamezen institut oz. fazo javnega naročila.

Za samo 15 minut na dan v 14 dneh boste pridobili znanje, ki vam bo olajšalo vaše delo ter vam pomagalo pri uspešnem izvajanju javnih naročil. Ne zamudite priložnosti, da izboljšate svoje znanje in se pripravite na nove izzive v poslovnem svetu. Pridružite se nam in postanite strokovnjak za javna naročila v le 14 dneh!

Trenutni status
Niste vpisani
Cena
199 EUR

Predavatelj

mag. Maja Koršič Potočnik, Maja Prebil

Kategorija

Javna naročila

Trajanje

Cena posameznega seminarja

199 EUR

Izobražujte se z nama