Varstvo osebnih podatkov

Zasebnost.

Spletna stran Prenos znanja v večini primerov vaše podatke obdeluje za lastne namene, kot njihov upravljavec. Določene podatke posredujemo našim partnerjem za zagotavljanje storitev:

2) Po potrditvi prijave s strani izvajalca in odprtju dostopa do vsebin spletne šole na spletni strani izvajalca, prijavitelj postane tečajnik.

  • Za namene komunikacije: SqualoMail

Če ste se prijavili na novice:

Na novice ste se lahko prijavili preko spletnega obrazca, ste poslali povpraševanje o naših storitvah ali ste uporabnik naših storitev, in ste nam dali svojo privolitev za takšno obdelavo. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo v prejetem elektronskem sporočilu ali pa nas o tem obvestite po elektronski pošti info(at)majamaja.si

V primeru prijave obdelujemo naslednje podatke:

  • kontaktni podatki, ki obsegajo osebne podatke, s pomočjo katerih lahko stopimo v stik z vami: ime in priimek, e-naslov.

Pravni temeljii za obdelavo osebnih podatkov: osebna privolitev na podlagi povpraševanja po naših storitvah ali prijavnega obrazca in lastni zakoniti interes za obdelavo podatkov v namene izvajanja delovnega procesa in izboljševanja ponudbe ter optimiziranja storitev.

Rok hrambe: do preklica privolitve.

Pravice posameznikov: preklic privolitve, dostop do podatkov, popravek, izbris, omejitev obdelave. Pravice je mogoče uveljavljati s pisno vlogo, poslano po elektronski pošti na naslov info(at)majamaja.si

Odjava od novic (preklic privolitve oziroma ugovor) je možna kadarkoli s klikom na odjavno povezavo v prejetih elektronskih novicah.


V primeru uporabe storitev:

Obdelujemo naslednje podatke:

  • identifikacijski podatki: ime in priimek (tudi uporabniško ime in geslo);
  • kontaktni podatki, ki obsegajo osebne podatke, s pomočjo katerih lahko stopimo v stik z vami: ime in priimek, e-naslov, telefonsko številko, naslov za račun;
  • podatke o uporabljeni storitvi, ki obsegajo predvsem podatke o storitvi in načinu plačila, vključno s številko bančnega računa.

Pravni temeljii za obdelavo osebnih podatkov: pogodba, sklenjena s posameznikom in lastni zakoniti interes za obdelavo podatkov v namene izvajanja delovnega procesa in izboljševanja ponudbe ter optimiziranja storitev.

Rok hrambe: zakonska hramba (5 – 10 let).

Pravice posameznikov: dostop do podatkov, popravek in v omejen obsegu izbris. Pravice je mogoče uveljavljati s pisno vlogo, poslano po elektronski pošti na naslov info(at)majamaja.si

Odjava od novic (preklic privolitve oziroma ugovor) je možna kadarkoli s klikom na odjavno povezavo v prejetih elektronskih novicah.


Če ste nas kontaktirali:

Če želite stopiti v kontakt z nami, nas lahko kontaktirate preko spletnega obrazca ali nam pošljete elektronsko sporočilo. V tem primeru bomo vaše osebne podatke hranili do zaključka komunikacije. 

Pravni temelji za obdelavo osebnih podatkov: zakoniti interes za splošno komunikacijo.

Rok hrambe: do zaključka komunikacije.

Pravice posameznikov: dostop do podatkov, popravek, ter ugovor, omejitev obdelave in izbris. Pravice je mogoče uveljavljati s pisno vlogo, poslano na naslov upravljavca, ali po elektronski pošti na naslov info(at)majamaja.si

Izobražujte se z nama