Katere možnosti ima javni naročnik za odpravo posledic poplav (brezplačno)

Katere možnosti ima javni naročnik za odpravo posledic poplav

Vsebina

V tej video vsebini bomo obravnavali možnosti, ki jih ima javni naročnik za odpravo posledic poplav, ki so povzročile katastrofalno razdejanje. Vsebina je BREZPLAČNA, za ogled pa se je potrebno vpisati z uporabniškim imenom in geslom (v kolikor še niste registrirani, to lahko storite na tej povezavi).


Javni naročniki so povezani z zakonom o javnem naročanju in lahko izvajajo naročila blaga, storitev in gradenj ob upoštevanju predpisov. V videu bomo odgovorili, kako lahko naročnik brez izvedbe postopka javnega naročila naroči potrebno opremo in storitve za takojšnjo preprečitev škode zaradi poplav ter katere omejitve veljajo.

Podrobno bomo obravnavali dve možnosti, ki jih naročnik ima in razložili pogoje za izvedbo teh postopkov in kako jih pravilno uporabiti v praksi. Prav tako se bomo dotaknili novosti, ki jih prinaša Zakon o spremembah in dopolnitvah zakona o odpravi posledic naravnih nesreč ter kako se odražajo na področju javnih naročil.


Vabljeni vsi, ki si boste video pogledali, da z nami delite primere iz prakse, s katerimi se soočate, da bomo lahko skupaj iskali rešitve, ki bodo spoštovale zakon in omogočile okrevanje na prizadetih območjih.
Trenutni status
Niste vpisani
Cena
Brezplačno
Začnite zdaj

Predavatelj

Maja Prebil, Janja Pincolič

Kategorija

Javna naročila

Trajanje

Cena posameznega seminarja

Izobražujte se z nama